report srazu:
1.den ctvrtek:
zahajil jsem pripravu jiz den pred odjezdem ihned po praci jsem se s nonl2 friends sesel u vinka pivka & nakeho toho kuriva........v jednu rano v patek akce konci...kulturne jsme se vzdelavali u movie cheech & chong

2.den patek:
vstavam v 6 rano chystam a balim vsecko mozne[balim i nake ty mnamky do papirku a rvu to do sve praso krabicky nekteri tomu rikaji tabaterka],,,,valim na svou 10hodinovou sichtu
.....odpoledne me to jako vzdy uz nebavi otviram prvni pivko pak druhe...a odchazim o nakou tu hodku drive z prace....kupuju jedine pivka co maji ve vedlejsi restauraci z lednice[stella...tfuuuuj]...cestu busem mi spestruje asi 15clenna rodina buranu z burakova co [co slovo to perla] a 2x vychlazena stella,,,,
po prijezdu volam poradateli iddqd at pro me posle nakej odvoz na misto konani....cekam....cekam dlouho...zjistuju ze sirkodaleko nikde neprodavaji chlast krize #1 .....rozhodl jsem se odpalit prvni larvu=cas utika mnohem rychleji a hlavne zabavneji:D po necele hodince pro me prijizdi cervena mazda.....cestou zjistuju ze bych to 100% nedosel po svejch:D
........na chate se seznamuju se vsema.....za 1minutu uz si nepamatuju nici jmeno:D....sprivatizoval jsem 3 pivka panu poradateli,v kombinaci s brkem zacina byt docela veselo:Dvsichni se bavi o l2 krom me a dvou nahodnych kamaradu co se na nas prisli podivat
....... je nas tam cca 8 davam si domaci tresnovicu od jednoho zucastnenych=krize #2.....ta me zlomila a pak uz jsem se niceho aktivne nezucastnil a probouzela me ostra hrana stolu.....jdu se ohrat k ohni a ten me uspal totalne ...odpadam jako prvni

.......v noci me rusi hovada co pozdeji dorazili a dole chlastaji.....nevadiiii
3.den sobota:
vstavam celkem brzo ..sprcha a pak hnedka pivko ...razim hledat civilizaci vyptavam se domorodcu na cestu k aquaparku & tesca.......aquapark vypada opravdu dobre takze jsem se rozhlodl a sel si do tesca koupit plavky a neco dobreho na zub & piti
,,,,,,,,na z5 se mi peso opravdu nechce volam taxika....zebrak prijel az za pul hodky mezi tim stiham kebab,zmrzku,pivko
.......po prijezdu na chatu zjistuju ze poradatel se odporoucel domu na obed:Da pritahnout svou pritelkyni[chudak holka:D ta si to tam opravdu uzila az mela tricko cele pokypane

]vsichni ostatni ete chrapou=>na to jsem se musel napit a zacinam vse burcovat na aquapark
po hodine co si dali vsici kafe,polivcicku ja samorzjme pivko

razime na aquapark ..zastavujem se na obed v restauracce se spoustou kamer:d a pomalou obsluhou ,,,na salat a zapekane brambory jsme cekali asi 45minut...jidlo ale bylo celkem levne & dobre
pokladni aquaparku ukecavam ze jsem student abych dostal levnejsi vstupne...povedlo se

...v novych plavkach mi to hrozne slusi a tak dlouho nelenim a jdu se cvachtat:Dtobogany,klouzacka atp takze pohoda jazz

....po koupani si davame zmrzlinku^^ a jdem z5 na chatu
na chatu uz mezitim dorazili dalsi l2 hraci......popijim pivko a snazim se verbovat dalsi lidi na jiny druh navykove latky nez je alkohol,az na kolegu z havirova se mi nedari najit dalsiho cloveka co da vice jak 3 prdy,takze mi uz v ten moment bylo jasne ze budu zase prvni kdo pujde spinkat:D
v podvecer dorazi legendarni gm sentinel s celou svou rodinkou....historky o l2 jsou v ten moment nejvice aktualni a dozvidame se i nake ty informace ze zakulisi gm prostredi atp ;].....po nakem case cela rodinka odjizdi...nepijou a ani nehuli ;[
........vecer posrkavam pivko ,opekam parky sem tam cucnu zelenou od havrana ,davam brko pomahama mi s nim jen jeden havirovsky soused a usedam k ohni a zacinam do nej cumet....byl jsem si 100% jist ze zase budu jako prvni hajat;] a taky se tak stalo

4.den nedele:
vsichni vstavaji az na par vyjimek naraz.....kakam na sprchu-osplouchnuti vodou bohate staci
oteviram vychlazene pivko a sedam ven;] tema je konecne neco jineho nez l2 takze se aktivne zapojuju po chvilce havran zacina servirovat svou snidani v podobe zelene ;] nikdo mu stim moc nechce pomahat tak jsem se obetoval

,,,behem chvile se mi povede havranovi 2x vylit pivo

nekteri uz odjizdeji ostatni se pakujou a uklizeji ,,ja se tomu chytre vyhnul tim ze jsem sedel venku

hazim veci do auta a posledni rozlouceni s lidma kteri se schovaji za 3D postavickama v te pitome hre lineage 2 a valime domu......
+poradatel iddqd se opravu snazil
+chata byla super co se vybavenosti a pohodli tyce
+mega zahrada se spoustou sportovniho & relaxacniho zarizeni
+lidi v pohode zadni vysranci ci namachrovani sasci
+aquapark
+pomer cena vykon celkove akce proste parada
+ochotny clovek[sry ja zapomel to jmeno proste:D] co me dovezl az domu:D
+havranova zelena po ranu
+levny taxik z tesca
+kulturni vlozka "They'r so BANNED"
-mohlo nas tam byt vic ...hodne lidi se na to vyprdlo,ale me to az zas tak moc nekaka
-hudba nebyla[pouze helax radio coz sux na druhou o tom zadna]
-zapomel jsem si opasek od kalhot takze jsem si ho musel v tescu koupit:D
-pokazde jsem se zrusil velice rychle
takze the end......za rok se tam doufam sejdem zas a ve vetsim poctu,,,chvalim iddqd protoze se staral jak o chod chaty tak i o hosty svedomite...............
........peace [ na pravopis s...]